Macapat Asmarandana Arum

Macapat Asmarandana Nandang Budoyo Ing Ati (Laras Pelog)
oleh : Sunti Widyaningrum
lokasi : Goa Pancur Pati

Nandang budoyo ing ati
Rasane apik lan indah
Koyo edan bebasane
Opo maneh dugi mripat
Tambah becik lan indah
Budoyo mboten ditumbas
Amargo kudu dijogo

Beri dukungan kepada kami di :
https://saweria.co/maestromedia

Baca Juga  Tari Gema Nusantara - Sanggar Seni Tondonegoro