pangkur langgam kangen arum ndalu

Macapat Pangkur Bowo Langgam Kangen

Kangenku tanpa upama
Mung sliramu, kang dadi telenging ati
Wis lawas anggonku nunggu
Nanging among ngleledha
Ngelingana, nalika dina kapungkur
Sliramu nate ngendika.
Tresna lahir trusing batin

Musik : Digital Mantra
Sinden : Arum

 

Youtube : https://www.youtube.com/c/maestromediaTV

Beri dukungan kepada kami di :
https://saweria.co/maestromedia

Baca Juga  Tanah Airku - Instrumental Musik Akustik Lagu Nasional Indonesia | Digital Mantra