Tak Lelo Ledhung Digital Mantra

Tak Lelo Lelo Ledhung
Tembang sebelum tidur anak-anak Jawa
by : Digital Mantra

Tak lelo lelo lelo ledung
Cup menenga aja pijer nangis
Anakku sing bagus rupane
Yen nangis ndak ilang baguse

Tak gadang bisa urip mulyo
Dadiyo priyo kang utomo
Ngluhurke asmane wong tuwa
Dadiyo pandekaring bangsa

Wis cup menenga anakku
Kae mbulane ndadari
Kaya butho nggegilani
Lagi nggoleki cah nangis

Youtube : https://www.youtube.com/c/maestromediaTV

Beri dukungan kepada kami di :
https://saweria.co/maestromedia

Baca Juga  Kalpataru - Connect With Spirit Guide | Digital Mantra