Lelo Ledung Digital Mantra

Lelo Ledhung – Musik Instrumental Gamelan Jawa | Digital Mantra

Digital Mantra Musik Seni & Budaya

Lelo Ledhung
Musik Instrumental Gamelan Jawa
by : Digital Mantra

Tak lelo… lelo lelo ledung
Cup menenga aja pijer nangis
Anakku sing ayu rupane
Yen nangis ndak ilang ayune

Tak gadang bisa urip mulyo
Dadiyo priyo kang utomo
Ngluhurke asmane wong tuwa
Dadiyo pandekaring bangsa

Wis cup menenga anakku
Kae mbulane ndadari
Kaya butho nggegilani
Lagi nggoleki cah nangis

Tak lelo… lelo lelo ledung
Inggal menengo… yo cah ayu
Tak emban… slendang batik kawung
Yen nangis… mundak ibu bingung

Youtube : https://www.youtube.com/c/maestromediaTV

Beri dukungan kepada kami di :
https://saweria.co/maestromedia

Baca Juga  Naraloka - Menyambut Cahaya | Digital Mantra