Menthok Digital Mantra

Menthok Menthok

Tembang Dolanan Jawa
by : Digital Mantra

Menthok, menthok tak kandhani
Mung lakumu angisin isini
Mbok ya aja ngetok ana kandhang wae
Enak enak ngorok ora nyambut gawe
Menthok, menthok mung lakumu
Megal megol gawe guyu

Youtube : https://www.youtube.com/c/maestromediaTV

Beri dukungan kepada kami di :
https://saweria.co/maestromedia

Baca Juga  Kundalini - Awakening Meditation | Digital Mantra