pangkur bowo langgam kangen arum ndalu

Bikin Merinding Macapat Pangkur Bowo Langgam Kangen
oleh : Sunti Widyaningrum

Kangenku tanpa upama
Mung sliramu, kang dadi telenging ati
Wus lawas anggonku nunggu
Nanging among ngleledha
Ngelingana, nalika dina kapungkur
Sliramu nate ngendika.
Tresna lahir trusing batin

Musik : Digital Mantra
Sinden : Arum

Youtube : https://www.youtube.com/c/maestromediaTV

Beri dukungan kepada kami di :
https://saweria.co/maestromedia

Baca Juga  Gending Lir Ilir Sunan Kalijaga Laras Slendro | Instrumental Tembang Tradisional Jawa Digital Mantra