Sepi ing pamrih Rame ing gawe

Makna Pepatah Jawa Sepi ing Pamrih Rame ing Gawe

Petuah Jawa Quote Rujak Lambe Teks

Makna Pepatah Jawa “Sepi ing Pamrih Rame ing Gawe” adalah bekerja keras dengan tulus tanpa mengharap imbalan / pujian.

Baca Juga  Macapat Pangkur Bowo Langgam Kangen | Digital Mantra