Geguritan Jawa Ngaso Donya

Geguritan Bab Ngaso Donya

Geguritan Seni & Budaya Teks

Ngaso Donya

Ojo siro ngaso-aso
Nggonmu nggolek banda ndonya
Nggone golek siro iku
Nganti tekan liyo negoro

Ngelingana siro iku
Nek wis lunga nunggang krendo
Ora bakal siro iku
Biso bali maring ndonya

Sambate wng nunggang krendo
Jerit-jerit ngaru-oro
Sambate ora liyo
Sakliyane nggone dosa

Baca Juga  Storytelling & Geguritan Ingsun Digdoyo - Queenisha Luna Kirana