Gambang Suling Digital Mantra

Gambang Suling – Gending Instrumental Gamelan Dolanan | Digital Mantra

Gambang Suling Gending Instrumental Gamelan Dolanan by : Digital Mantra Sworo suling kumandang swarane Tulat-tulit, kepenak unine Unine mung nrenyuhake Bareng lan kentrung, ketipung, suling Sigrak kembangane Sworo suling kumandang swarane Tulat-tulit, kepenak unine Unine mung nrenyuhake Bareng lan kentrung, ketipung, suling Sigrak kembangane Sworo suling kumandang swarane Tulat-tulit, kepenak unine Unine mung nrenyuhake Bareng […]

Selengkapnya