meh rahino - sunti widyaningrum

Langgam Campursari Meh Rahino Ciptaan Ki Narto Sabdho – Sunti Widyaningrum

Langgam Campursari Meh Rahino Ciptaan Ki Nartosabdo Musik : Blewood Vokal : Sunti Widyaningrum Wus meh rahino, sumirat bang ing wetan prenahe Poro tani, wiwit mangkat, anggarap sawahe Amanggul pacul, garu luku, anggereg kebone Andelidir, anglur selur datan ono pedhote Gliyak gliyak, anggliyak tansah rame ing gawe Sesambene tetembangan, laras lelagone, laras lelagone Mungguh pedahe, […]

Selengkapnya