pangkur bowo langgam kangen arum ndalu

Macapat Pangkur Kangen – Sunti Widyaningrum

Bikin Merinding Macapat Pangkur Bowo Langgam Kangen oleh : Sunti Widyaningrum Kangenku tanpa upama Mung sliramu, kang dadi telenging ati Wus lawas anggonku nunggu Nanging among ngleledha Ngelingana, nalika dina kapungkur Sliramu nate ngendika. Tresna lahir trusing batin Musik : Digital Mantra Sinden : Arum Youtube : https://www.youtube.com/c/maestromediaTV Beri dukungan kepada kami di : https://saweria.co/maestromedia

Selengkapnya