pangkur bowo langgam kangen arum ndalu

Macapat Pangkur Kangen – Sunti Widyaningrum

Bikin Merinding Macapat Pangkur Bowo Langgam Kangen oleh : Sunti Widyaningrum Kangenku tanpa upama Mung sliramu, kang dadi telenging ati Wus lawas anggonku nunggu Nanging among ngleledha Ngelingana, nalika dina kapungkur Sliramu nate ngendika. Tresna lahir trusing batin Musik : Digital Mantra Sinden : Arum Youtube : https://www.youtube.com/c/maestromediaTV Beri dukungan kepada kami di : https://saweria.co/maestromedia

Selengkapnya
asmarandana cinondro sulistyeng putri

Macapat Asmarandana Cinondro Sulistyeng Putri – Sunti Widyaningrum

Macapat Wingit Asmarandana Cinondro Sulistyeng Putri oleh : Sunti Widyaningrum Cinondro sulistyeng putri Kadanganing pamulangan Tan nyono tembe mburine Gandeng renteng babarengan Pinurweng jejaduman Nadyan tembe datan kasdu Ireng manis, manik ingtyas Musik : Digital Mantra Sinden : Arum Didgeridoo : Aris Youtube : https://www.youtube.com/c/maestromediaTV Beri dukungan kepada kami di : https://saweria.co/maestromedia

Selengkapnya
meh rahino - sunti widyaningrum

Langgam Campursari Meh Rahino Ciptaan Ki Narto Sabdho – Sunti Widyaningrum

Langgam Campursari Meh Rahino Ciptaan Ki Nartosabdo Musik : Blewood Vokal : Sunti Widyaningrum Wus meh rahino, sumirat bang ing wetan prenahe Poro tani, wiwit mangkat, anggarap sawahe Amanggul pacul, garu luku, anggereg kebone Andelidir, anglur selur datan ono pedhote Gliyak gliyak, anggliyak tansah rame ing gawe Sesambene tetembangan, laras lelagone, laras lelagone Mungguh pedahe, […]

Selengkapnya