Prau Layar Digital Mantra

Prau Layar Cipt. Ki Narto Sabdo

Gending Dolanan Jawa Instrumental
Arr by : Digital Mantra

Yo konco ning nggisik gembiro
Anglerap-lerap banyune segoro
Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak banyu pinelah
Ora jemu-jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu
Adik njawil mas…
Jebul wis sore

Witing kalopo katon ngawe-awe
Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe

 

Youtube : https://www.youtube.com/c/maestromediaTV

Beri dukungan kepada kami di :
https://saweria.co/maestromedia

Baca Juga  Macapat Asmarandana Gegarane Wong Akrami - Whastu Mahening