Queenisha Luna Kirana

Storytelling & Geguritan Ingsun Digdoyo

Story + Geguritan : Queenisha Luna Kirana
Script + Ilustrasi : Turangga Media
Musik : Donk Gedank

 

 

Segoro lintang sumebar wonten tlatar langit
Condro sumunar hamadangi trenyuh sak jroning ati
Mongsone hurip kadang dipujo kadang diuji

Piweling menungso ingkang katah lepat
Kuwoso Gusti tansah sinerat
Sastro Jendro dados pangruwat
Mugi ingsun sansoyo kuwat

Pinayungan nugroho yekti
Dadi sejatining menungso, menungso sejati

Sirno ilang nisto lan murko
Dadiyo Manungso digdoyo
Manjing ing rogo
Manjing ing roso

Titah hurip tansah ayem
Hurip tansah tentrem

 

#Rahayu… Rahayu… Rahayu … Sagung Dumadi

Baca Juga  Manunggal Ing Karsa | Digital Mantra