Geguritan Jawa Olone Numpuk Ndonya
Geguritan,  Seni & Budaya,  Teks,  Viral

Geguritan Jawa Olone Numpuk Ndonya

Olone Numpuk Ndonya

Lamun siro numpuk ndonya
Niyat kanggo numpuk-numpuk
Besuk tangi saka kubur
Duwe rai kaya kuwuk

Aja pisan nggonmu mangan
Kanggo nerjang ing larangan
Nek mengkono urip iro
Duwe laku kaya kewan

Baca Juga  Lir Ilir Instrumental Musik | Digital Mantra