Geguritan Jawa Olone Numpuk Ndonya

Geguritan Jawa Olone Numpuk Ndonya

Geguritan Seni & Budaya Teks Viral

Olone Numpuk Ndonya

Lamun siro numpuk ndonya
Niyat kanggo numpuk-numpuk
Besuk tangi saka kubur
Duwe rai kaya kuwuk

Aja pisan nggonmu mangan
Kanggo nerjang ing larangan
Nek mengkono urip iro
Duwe laku kaya kewan

Baca Juga  Dwipantara - Musik Meditasi Pernafasan Fokus Menarik Energi Semesta Raya | Digital Mantra